Fyra rum och kök, 119 kvm | Abel

Abel är det optimala valet bland Klasuddens nyproducerade fritidshus, modell sjöbod, för dig som söker ett fritidsboende med fyra rum och kök i gavelläge mot sydost. Här får du din plats i solen utomhus morgon som kväll och rymliga sällskapsytor inomhus inbjuder till trivsam samvaro med nära och kära. Funktionella ytor i två plan möter hela familjens behov av såväl aktivitet som ostördhet.

Möjlighet att bygga sovalkov under trappan.

Klasudden bostadsrättKlasudden bostadsrätt

Fritidshus i hörnläge med öppen känsla
Bra förvaringsmöjligheter utmärker kapprummet som leder in till ett fullt utrustat kök med köksö och allrum i den öppna planlösning som präglar husets nav. Skjutdörrar till en uteplats i norrläge låter årstidernas skiftningar och den marina miljön gestalta interiören. Havets närhet är påtaglig och egen båtplats strax inpå stugknuten ingår.

A_4a_119_kvm_ost

I det rymliga badrummet med dusch, wc och plats för tvättmaskin får du sol, vind och vatten om du bara öppnar fönstret och tar in sommaren. Möjlighet till sovalkov i anslutning till allrummet ger plats för fler i en ombonad vrå som ger avskildhet. På övre plan erbjuder två sovrum vila i en miljö med plats för drömmar och stillhet. Lägenhetens hörnläge bidrar till en öppen känsla med bästa solläge på uteplatsen såväl morgon som kväll.

En sjöbod med rum att njuta av naturens skådespel
Vidsträckta vyer genom generösa glaspartier utmärker vardagsrummet på plan två. Här får den fria tanken förutsättningar att ta form med himmel och hav som kuliss. Här njuter du av sommarens skönhet och vinterns vithet med Sörfjärden i huvudrollen i ett ständigt pågående skådespel utanför. Välkommen till ett idylliskt fritidsboende på Klasudden.

Lägenhet Abel

4 rum och kök
119 kvm
Uteplats i norrläge
Hörnläge öster
Egen båtplats

Denna planlösning går att få i samtliga byggnader.

Ekonomi

Reservation för eventuella ändringar.