4–6 rum och kök, 122 kvm David

David är den största bostadsrätten i Klasuddens framtida sjöbodslängor och rymmer upp till sex rum och kök. Här finns rum för den stora familjen och rymliga sällskapsytor som inbjuder till umgänge med många såväl vardag som fest. Funktionella ytor i två plan lämnar plats för ostördhet och för att vila i egna tankar en stund.

Klasudden bostadsrätt

Sjöbod med rum för många
Ett rymligt kapprum med bra förvaringsmöjligheter leder in till ett fullt utrustat kök med köksö och allrum i den öppna planlösning som präglar husets nav. Skjutdörrar till en uteplats i norrläge suddar ut gränsen mellan inne och ute samt låter rummet ta in ljuset och naturen utanför. Egen båtplats bara några steg bort ingår.

D_4-6_rok_122_kvm

Fritidshus med flexibel planlösning
I det rymliga badrummet med dusch, wc och plats för tvättmaskin kan du bada i sol genom fönstret som ger ett naturligt ljusinsläpp. Två sovrum gränsar till allrummet där en trappa leder upp till övre plan där ytterligare två sovrum erbjuder vila i en miljö som är en lisa för själen. Flexibel planlösning ger dig frihet i valet av antal sovrum.

Sjöbod med storslagen utsikt
Vardagsrummet som dominerar en våning upp erbjuder vidsträckta vyer genom generösa glaspartier. Här upplever du storslagenheten i himmel som möter hav i en fjärran horisont. Här njuter du av Sörfjärden i årstidernas alla skiftningar. Vintertid inne i värmen, skyddad från naturkrafterna som får landskapet att stelna i vinterskrud. Sommartid med alla sinnen öppna för de smaker, dofter och ljud som talar om att här är det gott att vara. Välkommen till ett idylliskt fritidsboende på Klasudden.

 

Lägenhet David

4–6 rum och kök.
122 kvm.
Uteplats i norrläge.
Egen båtplats.

Denna planlösning går att få i samtliga byggnader.

Reservation för eventuella ändringar.