4 rum och kök, 119 kvmKarl-Sivert

Karl-Sivert är det självklara valet bland Klasuddens nyproducerade fritidshus, modell sjöbod, för dig som söker ett idylliskt fritidsboende med fyra rum och kök. Lägenheten ligger gavelläge mot nordväst och här flödar ljuset in från tre väderstreck. Rymliga sällskapsytor inbjuder till umgänge och trivsam samvaro med nära och kära. Funktionella ytor i två plan möter hela familjens behov av såväl aktivitet som ostördhet.

Klasudden bostadsrätterKlasudden bostadsrätter

Sjöbod med ljusinsläpp i tre väderstreck
Ett rymligt kapprum med bra förvaringsmöjligheter leder in till ett fullt utrustat kök med köksö och allrum i den öppna planlösning som präglar husets nav. Skjutdörrar till en uteplats i norrläge låter naturen komma in och öppnar upp för årstidernas skiftningar att sätta sin prägel på interiören. Närheten till havet är svårslagen och egen båtplats bara några steg bort ingår.

K-S_4-rok-119-kvm

Fritidshus i optimalt hörnläge
I det rymliga badrummet med dusch, wc och plats för tvättmaskin kan du bada i sol genom fönstret som ger ett naturligt ljusinsläpp. Möjlighet till sovalkov i anslutning till allrummet ger plats för fler i närhet till trappan som leder upp till övre plan. Här erbjuder två sovrum vila i en miljö där du sover gott med havet som ljudkuliss. Hörnläget ger ett optimalt läge med ljusinsläpp från tre väderstreck.

En sjöbod där ljuset och värmen flödar alla dagar på året
Vardagsrummet på plan två har generösa glaspartier som erbjuder vidsträckta vyer. Här finns rum att lyfta blicken och låta tankarna vandra mot fjärran horisont. Här njuter du av Sörfjärden såväl i sommarskrud som i vit beklädnad en gnistrande dag i januari. Här flödar ljuset och värmen alla dagar på året. Välkommen till ett idylliskt fritidsboende på Klasudden.

Lägenhet Karl-Sivert

4 rum och kök
119 kvm
Uteplats i norrläge
Hörnläge öster
Fönster i tre väderstreck
Egen båtplats

Denna planlösning går att få i samtliga byggnader.