3 rum och kök, 60 kvmOskar

Oskar är den lilla söta pärlan bland Klasuddens nyproducerade fritidshus, modell sjöbod, för dig som ser storheten i det lilla och i ett effektivt nyttjande av ytor. Smarta lösningar ger rum för trivsam samvaro i ett format där hjärterum är den viktigaste ingrediensen. Här samlar du nära och kära i ett modernt fritidsboende i två plan som har allt du behöver.

Klasudden bostadsrätt

Sjöbod för dig som ser storheten i det lilla
Ljus och rymd utmärker kapprummet i direkt anslutning till ett fullt utrustat kök med matplats och allrum. En öppen planlösning präglar husets nav och skjutdörrar till en uteplats i norrläge ökar vidderna med naturen och havet påtagligt nära. Egen båtplats alldeles intill uteplatsen ingår.

O_3a_60-kvm

Fritidshus med effektivt nyttjande av ytor
Badrummet har dusch, wc och plats för tvättmaskin. Möjlighet till sovalkov i anslutning till allrummet ger plats för fler i lägenhetens hjärta. En spiraltrappa leder upp till övre plan där ett sovrum erbjuder vila och avskildhet. Smart planlösning ger bra förvaringsmöjligheter och effektivt nyttjande av ytor.

En sjöbod med rum att njuta av naturens skådespel
Generösa glaspartier tar in naturen utanför och låter vidsträckta vyer spela huvudrollen i vardagsrummet på plan två. Här får själen ro och tanken kan sväva fritt i ett rum med rymd där himmel och hav sätter stämningen. Här njuter du av de naturscenarion som utspelar sig i Sörfjärden alla tider på året. Välkommen till ett idylliskt fritidsboende på Klasudden.

Lägenhet Oskar

3 rum och kök
60 kvm
Uteplats i norrläge
Egen båtplats

Denna planlösning går att få i samtliga byggnader

Reservation för eventuella ändringar.